background img
мар. 1, 2015
2873 Views

Ани – Рецензия.

Written by
Ани, Филм, Рецензия

Annie Film Recenziq

„Ани” (1997) – оригинално заглавие – „Annie”
Държава: САЩ

Жанр: Драма, Комедия, Семеен

Официален сайт: Ани

Резюме: Историята на филма се развива около Ани – малко изоставено от родителите си момиче (не сираче), което е настанено при зла приемна майка заедно с още няколко момиченца. Живот й ще се промени напълно, когато среща анти-социалния магнат Бенджамин Стакс, чиято кампания за кандидат кмет на Ню Йорк ще придобие нов облик, ако приюти малкото момиченце при себе си.

Рецензия:

Поредния музикален филм представен от запада. Трябва да има повече филми, които са типичен пример за вдъхновяване на зрителите, както малки, така и големи. В този филм няма как да се покаже голяма актьорска игра, но въпреки това са ясно изразени топли чувства, весели емоции и типични ценности, които не само понякога подминаваме, но и някои сме забравили отдавна. Малката Ани може да ви накара дори и в тъгата си, да се усмихнете, защото тя вярва и тя знае. Едно сърце което вярва винаги намира това, което е търсило.

Сценарии: Филмът е римейк на мюзикъла Ани от 1982 и също като при него са използвани много приятни, завладяващи и повдигащи настроението песни. Идеята на римейка е да постави същата идея, но в нашият модерен свят.
Добри Страни: Развлекателен и комедиен филм с много музика и танци . Добър актьорски състав и някак си правдоподобна история. Невероятна искреност, спокойствие и неугасващ детски плам в лицето на главната героиня.

Съвети: Филмът не е за тийнейджърски компании, които се нуждаят от колежански хумор.

Препоръки: Препоръчва се за всички любители на мюзикъла като жанр, също така и на всеки, който все още крие малка част от детството в себе си.

Ако сте харесали: Филми с Джейми Фокс, Музикални филми, Игра по План

Препоръка от автора към автора: Добър филм, който ще ти донесе настроение. Може да го гледаш пак.

Трейлър: Ани

Facebook Comments Box

Вашият коментар