background img
юни 21, 2018
1222 Views

„Дъмбо“ – Филм – Тийзър трейлър

Written by

Walt Disney Studios разпространиха тийзър трейлър към предстоящия фентъзи филм „Дъмбо“.

"Дъмбо" и въображението на Тим Бъртън

„Дъмбо“ и въображението на Тим Бъртън

Всеизвестният американски режисьор Тим Бъртън стои зад създаването на „Дъмбо“. Сценарият е дело на Ерън Круджър, базирайки се на истоеията от Хелън Абърсон, която е вдъхновена от едноименния анимационен филм на Уолт Дисни от 1941 г.

Резюме: Малко слонче, което има прекалено големи уши, които му позволяват да лети, помага за спасяването на един цирк. Но когато циркът планира да направи ново представление, Дъмбо и неговите приятели откриват тъмни тайни под лъскавата обвивка.

В ролите ще видим Колин Фърт като Холт Фариър – бивша циркова звезда, който получава задачата да се грижи за малкото слонче. Майкъл Кийтън ще влезе в ролята на безмилостния и загадъчен предприемач Вандмеър, който става собственик на цирка, за да експлоатира слончето. Дани ДеВито ще бъде Макс Медичи, който е собственик на малък цирк, който бива купен от Вандмеър. Ева Грийн е Колет Мърчант, която е циркова артистка. Нико Паркър и Финли Хобинс ще играят съответно Мили Фариър и Джо Фариър – дъщерята и синът на Холт, които се сприятеляват с Дъмбо. Алън Аркин пък ще влезе в ролята на Дж. Грифин Ремингтън – магнат от Уол Стрийт.

Премиерата на „Дъмбо“ се очаква да бъде в края на март 2019 година.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Без категория

Вашият коментар