loading…

Жената Чудо Превю – Дядо Хейт споделя

0

Жената Чудо Превю – време е за вашата седмична доза „любов“ от най-мърморещият и чист президе… дядо на света.

„Здравейте скъпи гласоподаватели, и ако се чудите за кого да гласувате все още, не му мислете. Заложете на сигурното разочарование и направете Дядо Хейт президент. Но стига толкова с моите амбиции да съм мразещия баща на цял един народ и нека Ви споделя към какво обърнах очи през отминалите дни.

Жената чудо; Jenata ChudoWonder Woman – за незнаещите английски това е Жената Чудо, новия блокбъстър на Братя Уорнър. След като изгледах куп клипчета и изчетох хиляди страници по темата с нещастие установих че Жената чудо не е това което очаквах. Тя не само не може да готви мусака, разкарва се полугола насам натам, ами се задява и с капитан Кърк, който незнайно как е зарязал Ентърпрайз и си трепе нацисти на воля. Вие ще кажете до тук е много зле, но още не сте чули най-потресаващото. Тя е Амазонка расла на Лесбос с вълшебни консумативи из джобовете, като светещо магическо въженце, доспехи тип строга господарка и рефлекси на Терминатор (ти го бийш, той не мърда и keep walking).

Ставам на крака за Worner Bros studios и ги поздравявам за острата им нужда от памперс за пореден път. Те не само решиха да пускат филми за Супер-герои 8 години след като Марвъл завладяха класациите със Спайдърмени, Айрънмени и Хлебаркомени, ами и избраха най-смотания и безизразен актьор да играе Човека-прилеп – Бен Афлек скъпи хейтърчета. Точно той щял да партнира на Жената чудо в Лигата на Справедливостта и това ме накара да се замисля колко по-добре беше сладникавия Джорч Клуни 15 години по-рано.

Жената Чудо Превю, Дядо Хейт

Но да се върнем на Жената чудо и за първия опит да се създаде филм за жена супергерой. Филма не отговаря на множество важни въпроси като например – Идва ли й? Това води ли до промяна в настроението й? И супермен ако я шлепне по дупето – на стомана ли ще издрънчи или задницата ѝ ще се разтресе като купа с желе. Началното ми усещане, е че от Worner Bros studios ще ми подарят два часа сладък сън вместо вълнение, адреналин и жажда за още. Ще чакам с нетърпение да излезе тази поредна боза, за да потвърдя своите тъмни опасения за този изпаднал феминистки филм, в който единствения въпрос ще бъде: Кой е по голямо момиче?…Wonder Woman или Крис Пайн нейното гадже.“

Ваш Дядо Хейт за Жената Чудо Превю!

Share.

Leave A Reply