background img
юни 21, 2018
91 Views

„Законът за детето“ – Филм – Трейлър

Written by

A24, DirecTV Cinema и Entertainment One разпространиха първия трейлър на филма „Законът за детето“.

Ема Томпсън е съдия Фиона Мей в "Законът за детето"

Ема Томпсън е съдия Фиона Мей в „Законът за детето“

Режисьор на лентата е Ричард Еър („Записки по един скандал“, „Другия мъж“), а продуцент е Дънкан Кенуорти, който е продуцирал филми като „Нотинг Хил“, „Наистина любов“, „Орелът“ и други.

„Законът за детето“ е базиран върху едноименната книга на британскяи писател Иън Макюън, който е и сценарист на лентата. Книгата на Макюън е издадена на български език от издателство „Колибри“ през 2017 г.

Резюме: Фиона Мей (Ема Томпсън) е съдия в Семейното отделение на Висшия лондонски съд. На 59 години тя преживява криза в семейния си живот и е на път да се раздели със съпруга си Джак (Стенли Тучи), но въпреки всичко остава отдадена на каузата на децата. Остава отдадена и на каузата на Адам Хенри (Фион Уайтхед) – юноша, който е болен от левкемия, но отказващ да приеме кръвопреливането, което ще го спаси. Фиона решава да посети Адам в болницата и да се увери лично в способността му да взима решения. Между романтичното момче и зрялата жена се създава особена емоционална връзка, която ще има неочакван финал.

В ролите ще видим Ема Томпсън, Стенли Тучи, Фион Уайтхед, Бен Чаплин, Айлин Уолш, Антъни Калф, Джейсън Уоткинс, Доминик Картър, Диуайн Томъс и други.

Премиерата на „Законът за детето“ се състоя през 2017 г. по време филмовия фестивал в Торонто, а през август 2018 г. ще бъде показан пред по-голяма публика.

Facebook Comments
Article Categories:
Без категория

Вашият коментар