loading…

Какво сънуват кучетата – най-трогателната новина

0

Какво сънуват кучетата – със сигурност повечето притежатели на кучета са били заинтересовани от този въпрос не просто един път. Сега е времето да узнаете и отговора на въпроса.

Какво сънуват кучетатаНа всички ви е запознато как малките същества понякога докато спят мърдат своите сладки лапички. Дали преследват котка или сънуват любимата си храна. учени от Харвард най-накрая ще разкрият отговора на този въпрос.

Според учените, кучетата най-често сънуват хората с които са най-близки, а именно техните собственици. Ето го и обяснението от Доктор Барет:

„Хората сънуват за това, което ги тревожи най-много през деня, но в по-неясен и нелогичен формат. Ние нямаме основание да смята, че животните са по-различни. Като се има предвид, че кучетата могат да се привържат изключително много към хората, тогава е най-вероятно, че вашият домашен любимец е сънувал на лицето ти, миризма ти, и колко щастливи то ви прави. Също възможно е и, кучето може да сънува, че правина нещо, което те дразни.“

Както и се очаква, след това разкритие, хората, които имат свои кучета останаха изключително трогнати от тази новина. Десетки грижовни стопани качиха снимки на любимите си същества докато спят. Заедно със снимките разбира се дойдоха и емоционалните коментари. Много хора едва ли не изляха чувствата си поради факта, че техните любимци остават отдадени на тях дори когато спят.

За какво сънуват кучетата? Май трябва да се поучим от тях. Можем само да се надяваме, че да сме такива късметлийки, които ще сънуват най-близките си дори и вечерта.
Share.

Leave A Reply