background img
юни 21, 2018
1538 Views

„Малки жени“ – Филм – Трейлър

Written by

Първият трейлър на филма „Малки жени“ бе разпространен от Pure Flix Entertainment.

Нова адаптация на класическия роман на Луиза Мей Олкът - "Малки жени"

Нова адаптация на класическия роман на Луиза Мей Олкът – „Малки жени“

Клер Нидърпруем ще направи своя режисьорски дебют с „Малки жени“. Тя също така е и сценарст на лентата заедно с Кристин Шимек. Продуценти са Маклайн Нелсън, който е съпруг на Клер Нидърпруем, Дейвид М. Улф, Кристи Шимек и Стивън Шимек.

Сценарият на филма се базира на едноименния роман от американската писателка Луиза Мей Олкът. Излизането на този филм ще отблежи 150-годишнината от първото издание на книгата „Малки жени“, която излиза през 1868 г.

Резюме: Историята проследява живота на четири сестри Мег, Джо, Бет и Ейми. Заедно с майка си момичетата трябва да се справят с трудностите, докато баща им е на фронта по време на Гражданската война. Малките дами преживяват много по своя път от детството към зрелостта. С оптимизъм срещат различните премеждия в живота си, запазвайки неразрушимата си връзка като сестри.

В ролите ще видим Мелъни Стоун, Сара Дейвънпорт, Али Дженингс, Тейлър Мърфи, Иън Боен, Лиа Томпсън, Лукас Грейбиъл. Барт Джонсън, Джоел Микали, Майкъл Флин, Адам Джонсън, Елис Джоунс, Стюарт Едж, Шели Таузенд, Айми Лин Джонсън и други.

Премиерата на „Малки жени“ ще се състои на 28 септември 2018 г.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Без категория

Вашият коментар