loading…

Обществени врагове – Ревю – Филм

0
Public enemies„ Обществени врагове ” (2009) – оригинално заглавие – „Public Enemies”
Държава: САЩ

Жанр: Биография, Криминален, Драма.

Официален сайт: publicenemies

Резюме: Историята се развива около Джон Дилинджър (Джони Деп) – един от най-известните банкови обирджии по времето на Голямата депресия в САЩ. По петите на Джони и компанията му е именно Крисчън Бейл.

Рецензия: Въпреки че самата история е представена за гангстерска във филмът са наложени много различни теми, най-големите от които са Любовта и Същността на гангстерите – имиджа им и подхода им. Не случайно е избран Деп за тази роля – човек можещ да изиграе изтънчен гангстер и влюбен Дон Жуан едновременно. Дилинджър е представен като интелигентен, предвиждащ и изключително опасен, но това е само една от страните на образа. Бейл си е напълно в роля, както обикновено. Музиката във филма “ Обществени врагове “ е също така е добре подбрана и изпипана.

Сценарии: Сценарият е базиран в частност по действителни събития и наистина добре представен.

Добри Страни: Звезден актьорски състав. Музиката във филма е също така е добре подбрана и изпипана. Любовна история и чар от Джони Деп, на който малко жени биха устоили.

Съвети: Не очаквайте гангстерски сценарий тип – филм на Скорсезе.
“ Обществени врагове “ претендира за по-дълбок замисъл, така че ако не сте любители на режисьорските виждания и „игри” за предавания и подбуда на емоции у публиката, имайте го в предвид.

Препоръки: Филм за всякакви компании, на които някой от любимите им актьори участват.
Когато имате свободно време, но филмът не е напълно подходящ ако сте решили да разпуснете през следобеда.

Ако сте харесали: Всичките филми на двамата основни актьора. Харесвате филми, в които имате възможността да изучавате персонажите им. История от Бронкс ; В 3:10 до Юма.

Препоръка от автора към автора: Можеш да го гледаш пак, но не е от онези филми, които от който и момент да започнеш да го гледаш, историята му ще те накара отново да го гледаш.

Share.

Leave A Reply