background img
ян. 23, 2016
75 Views

Падингтън – Ревю

Written by

Paddington -The Movie-Poster„Падингтън” (2014) – оригинално заглавие – „Paddington”
Държава: Англия, Франция

Жанр: Комедия, Семеен

Официален сайт: Paddington

Резюме: Филмът се развива около млад перуански мечок, който пристига в Лондон, за да си намери дом. Когато се оказва сам и изгубен на гара Падингтън, осъзнава че може би Лондон не е това което си е представял. Но и именно на тази гара среща и семейство Браун – семейство което никога не ще бъде същото.

Рецензия: Един много приятен и невероятно мил семеен филм. Мечокът Падингтън е наистина много приятен и със сигурност децата ще го заобичат… както и не порасналите деца. Филмът определено е семеен и дори може да се насочи към детски поради типа хумор – нежен и без ирония. Но зад повърхността на обикновен детски филм се крие образ на мечок, който е не само английски „продукт”, но и носител на вече позабравените истински достойни ценности.

Сценарий: Приятна и забавно „поднесена“ история.

Добри Страни: Филмът носи една наистина прекрасна идея и старание да ни разкрие как не само общността ни се е променила твърде много, но и самите ние живеем много забързан живот.

Съвети:

Не очаквайте колежански хумор.
Насладете се на интересният мечок.

Препоръки: С такъв вид филми трябва да израстват сегашните деца. Семеен филм, ако на родителите им се стори твърде детски, то бързо ще им отмине това чувство, когато видят „будните” погледи на децата си. Може и двойки да го гледат, дори и приятелски компании, в които „чувствителните“ повече властват. Може и сами да го гледате и просто да се насладите на историята.

Ако сте харесали: Стюърт Литъл; Самолети; Пътуване до коледната звезда и други семейни филми.

Препоръка от автора към автора: С такъв вид филми трябва да израстват сегашните деца.

Трейлър:

 

Facebook Comments
Article Categories:
Комедия · Семеен

Вашият коментар