loading…

Принцеса Лея почина – Сбогом Кари Фишър!

0

Легендарната актриса Кари Фишър за съжаление почина, след като получи масивен инфаркт на самолет. на 23 Декември. Принцеса Лея почина… пое последният си дъх.

Преди няколко дни, актрисата изиграла великата роля на Принцеса Лея в сагата „Междузвездни Войни“ бе получила Инфаркт. Това се случи на полета на самолет от Лоса Анджелис до Лондон. Днес на 27. Декември, Баба е опечалена и за един кратък миг ще остане безмълвна…

….

Принцеса Лея почина

Нейната почти автобиографична книга „Пощенски картички от ръба“ („Поздрави от Холивуд“, Postcards From the Edge) бе филмирана през 1987 г. с участието на Шърли Маклейн и Мерил Стрийп.  Кари Фишър е една от емблемите на междугалактическата сага и за нея бе предвидено участие и в предстоящите епизоди.

Миналата годината по кината се появи и първият филм от новата трилогия – „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, където обичаната от всички Принцеса Лея се срещна за последно и с образа на Харисън Форд – Хан Соло.

Марк Хамил преди няколко минути сподели в Туитър еднозначното „Без думи“ (No Words). Той бе един от най-близките приятели на актрисата. Заедно участваха във вечната сага, а припомняме ви, че неговата роля бе на Люк Скайуокър. Двамата с принцеса Лея са брат и сестра.

Екипа на Баба Знае също не е в най-добрата си кондиция да изрази тъгата, която породи тази новина.

Принцеса Лея почина… сега повече от всякога всички фенове по света се нуждаят силата да бъде тях.

Баба Знае изпраща молитвите си към близките на великата актриса.

Share.

Leave A Reply