background img
ное. 7, 2017
674 Views

Амазон планира сериал – “ Властелинът на пръстените “ – “ Lord of the Rings „

Written by

“ Властелинът на пръстените “ сериал, представяте ли си!?

Амазон планира сериал - " Властелинът на пръстените " - " Lord of the Rings "

Амазон планира сериал – “ Властелинът на пръстените “ – “ Lord of the Rings „

Много малко неща в света на киното и телевизията могат да изненадат Баба истински. От заглавието на темата, че някой обмисля да пренесе “ Властелинът на пръстените“ на малкия екран, е едно от тях. Мислели сме си, че ще дойде време за нова филмова версия. Фактът, че след вече  2-3 години, “ Задругата на пръстена „ на Джаксън ще стане на 20 години.Определно не предполагахме, че някой ще се пробва със сериал.

Variety и Deadline съобщават, че Уорнър Брос Телевижън и организацията на Джон Толкин са предложили правата за сериал по „Властелинът на пръстените“ / „The Lord of the Rings“ на Дж. Р. Р. Толкин на няколко големи компании за доста впечатляващата цена. Засега, като основен фаворит в закупуването им се явяват Амазон. Обаче в преговорите, в които според информацията, участва лично създателят и главен изпълнителен директор на компанията Джеф Безос, са още на много ранен етап.Така че все още няма финализирана сделка.

Баба е напълно ясно какво се крие зад тази идея. Да, има милиони качествени фентъзи поредици, от които биха станали фантастични сериали. Нито една от тях не притежава разпознаваемостта, признанието и влиянието върху съвременната култура на “ Властелинът на пръстените „. От тази гледна точка, създаването на сериал “ Властелинът на пръстените “ изглежда фасулска работа. Честно казано, Баба вече се чуди защо въобще се изненадахме първоначално.

Да видим какво ще се случи с този проект, който ще трябва да стои адекватно на фона на гледания от всички „Игра на тронове“. Иначе „Властелинът на пръстените“ е изключително подходящ за сериал и дори и в най-компактния вариант на историята, без излишно разпростиране, Баба би излгледала едни 6 сезона.

Споделете тази статия ако мислите, че че ще е интересна и полезна на някой от приятелите ви в фейсбук

Facebook Comments Box
Article Categories:
Кино Новини

Вашият коментар