loading…

Спасители на плажа – Трейлър – Филм – Бг Субтитри

0

„Спасители на плажа“ идва дами и господа и се пригответе да стане изключително горещо. Очаквайте по кината от 12 Май 2017 година по българските кина и мечти и мокри сънища.

Спасители на плажаИма редица причини да гледате този филм на кино. Непременно филма ще бъде забавен, привлекателен, горещ достигащ до изключително сексапилен и очарователен. На „Спасители на плажа“ не ще му е много трудно да се окаже голям касов летен хит с такъв актьорски състав. Единственото за което се молим е сносен сценарии.

Преди време Ви бяхме споменали предстоящият филм в рубриката на Дядо Хейт – човекът, който ще Ви разсмее още преди да сте гледали филма – тук.

Нека да започнем с невероятното присъствие на мъжа на годината за 2016 – Дуейн Джонсън – Скалата. Точно така, главната роля на великият Мич Бюканън е поверена на един също толкова велик актьор. Неговото очарование и мускули със сигурност ще накарат всички жени и момичета да се изпотят още при пускане на началните надписи. А, ако им идва твърде грамаден, то в мини пакет ще видите и Зак Ефрон – друг любимец на баба от 10 години поне. Тези двамата със сигурност ще се погрижат филма „Спасители на плажа“ да излети в боксофиса.

Нека отделим малко време и за невероятните момичета – Си Джей паркър ще бъде изиграна от красавицата Кели Рорбах. Тази статия определено е най-сексапилната за тази година. Едва ли младата ще измести Памела Андерсън, но за новото поколение може да се окаже в полза. Друга неизмерима красавица е и Илфенеш Хедера. няма как да пропуснем и индийската перла Приянка Чопра. А като за черешката на тортата ще участва и Александра Дадарио.  И всички тези момичета ще са облечени предимно по бански.

Според източници няма как и в римейка на „Спасители на плажа“ да мине без моментното участие ан вече споменатата Андерсън и великият Дейвид Хаселхоф.

Ето го и самият първи Трейлър на филма „Спасители на плажа“ с български субтитри:

Внимавайте с многото гледане на видеото.

Share.

Leave A Reply