background img
ное. 7, 2017
73 Views

Том Ханкс предложи брак и презентира книгата си -„Необичаен шрифт: Някои истории“

Written by

Том Ханкс предложи брак използвайки  представянето на книгата си “ Необичаен шрифт: Някои истории “ си на Фестивала на книгата, в Тексас.

Том Ханкс презентира книгата си -"Необичаен шрифт: Някои истории"

Том Ханкс предложи брак презентира книгата си -„Необичаен шрифт: Някои истории“

По време на посещението си в Остин, пред десетки хиляди хора Том Ханкс представи новата си книга  „Необичаен шрифт: Някои истории“ – „Uncommon Type: Some Stories“. В определен момент от време обаче Том реши, че му е скучно. Каза че не иска да отговаря на въпросите на журналисти и почитатели. Извади лист хартия и каза, че той иска да зададе един въпрос. Обърна се към тълпата от хора и каза че един мъж на име Райън Макфарлинг, има специален въпрос за една жена, на име Ники Йънг. Той прочете въпроса: „Ники, ще се омъжиш ли за мен?“ Всички се развълнуваха, заследваха бурни аплодисметни.Младата двойка се качихана сцената, Макфарлинг падна на едно коляно и даде годежния пръстен на своятата любима.Ханкс прегърна годениците и им пожела много любов, разбирателство и щастливи моменти заедно.

Ето го и щастливият момент след като Том Ханкс предложи брак от името на с нялата риза:

Нека сега Баба Ви разкаже малко за книгата на Ханкс.

Книгата се очаква да излезе на пазара през октомври. „Необичаен шрифт: Някои истории“ ще съдържа 17 истории.

Ханкс започва работа по книгата през 2015 г. Издателят разкрива, че разказите в „Uncommon Type: Some Stories“ ще включват история за емигрант, пристигнал в Ню Йорк с разбит живот и семейство след гражданската война. Ще става дума за играч на боулинг, който става звезда, за милиардер и актьор.

Facebook Comments
Article Categories:
Кино Новини

Вашият коментар