background img
окт. 25, 2016
1493 Views

Ад – Ревю – Филм с Том Ханкс

Written by

Ад, Ad, Inferno, ИнферноАд” (2014) –  оригинално заглавие  –  „Inferno

Държава: САЩ

Жанр:  Екшън, Приключенски, Криминален

Официален сайт: Тук

Резюме:  Когато Робърт Лангдън (Том Ханкс) се събужда в италианска болница с амнезия, той се съюзява с д-р Сиена Брукс и заедно те трябва да препускат през Европа борейки се с времето и разгадаването на мистерията, която може да избие половината човечество. „Ад“ е третият филм базиран по писателя Дан Браун.

Ревю: „Ад“ е един наистина приятен и завладяващ филм, който бих казал че е достойно продължение на поредицата за Робърт Лангдън. Филма започва изключително  интензивно и през цялото време не се забавя. Ако сте фен на поредицата сигурно ще го изгледате на един дъх. Освен това няма как да не отбележим и логическите ребуси и необичайни загадки, които на моменти изглеждат неистови за разгадаване.  Изключително интересен замисъл на филма и невероятните кинематографични минути. Филма поставя въпрос за който не обществото на този етап не обръща вниамние но за идните поколения ще е все по належащ.

Сценарии:  Изключително написан и безпрецедентно следва класическия подход на другите филми и много интересно проследяващ всички действия. Изпипан и без видими празнини. Добре съчетани са различните истории във времето.

Добри Страни:  „Ад” е завладяващ и интригуващ  филм. Носейки те през нишката от загадки съставена от Дан Браун и пресъздадена от режисьора Рон Хауърд. Изключителното участие на любимеца ни Том Ханкс и изненадващото участие на носителя на награда Сезар – Омар Си (Недосегаемите).

Съвети: Не очаквайте изключително много хумор като при „Шифърът на Леонардо” . Отпуснете се и се оставете историята и полъха на Италианската романтика да ви обгърнат..

Препоръки: За приятелски, но интелигентни компании. Развлечение на свободното си време и случайно срещане из телевизионните канали.

Ниво: Приятен дъждовен неделен следобед.

Ако сте харесали: „Шифърът на Леонардо”, „Ангели и Демони” или марката запазена Том Ханкс.

Препоръка от автора към автора:  Интересен криминален филм, който след година-две пак може да го гледаш.

Трейлър на филма „Ад” със български субтитри:

Facebook Comments Box

Вашият коментар