background img
мар. 22, 2016
1410 Views

Баща в Излишък – Ревю – Филм

Written by

daddys-home-2015-bashta-v-izlishyk„Баща в излишък” (2014) –  оригинално заглавие  –  „Daddy`s Home

Държава: САЩ

Жанр:  Комедия

Официален сайт: http://daddyshomemovie.tumblr.com/

Резюме:  Брад Уитакър (Уил Фарел) работи за Джаз радиостанция, но истинската му любов са именно двете му доведени деца, чиято любов се опитва да спечели. Но всичките му планове се  обръщат с главата надолу, когато биологичният им баща (Марк Уолбърг) се появява.

Ревю:  Баща в излишък е наистина един свеж и приятен филм. Идеята на филма на пръв поглед предвеща интересен и може би до някъде предсказуем развой на нещата, но този филм със сигурност не се ограничава в логичното и е замисъла му е много повече от самото име. „Баща в излишък” е едно истинско малко разтоварващо бижу подтикващо към размисъл всеки един от зрителите си и особено мъжкото съсловие. Определено един от филмите на които може да обърнете повече внимание и заслужава всяка секунда от него.

Сценарии:  Изключително приятен, оригинален и заграбващ в образите на героите, особено Марк Уолбърг. Ще ви изненада приятно на моменти.

Добри Страни: „Баща в излишък е  развлекателен и комедиен филм с привидно по-голяма стойност заложена в сценария, отколкото очаквате. Невероятен актьорски състав, в който може да разпознаете Уил Фарел и Марк Уолбърг, които са доказали, че се справят добре на снимачната площадка.

Съвети: Не очаквайте хумор традиционен за филмите на Уил Фарел. Не очаквайте и невероятна актьорска игра, а просто се доверете на двамата основни актьора и настроението, за което допринасят.

Препоръки: Приятен семеен филм, който не прекрачва границите. Подходящ и за компании в които хората харесват разтоварващи филми, а не някакъв определен жанр. Ако не сте го гледали досега заслужава си.

Ниво: Приятен неделен следобед.

Ако сте харесали: Комедийните  филми с Уил Фарел и Марк Уолбърг. Подобни на него излизащи по това време – Стажантът, Обущарят.

Препоръка от автора към автора:  Много приятен филм и с приятен въздействащ финал. Не са прекалявали с хумора на Уил Фарел. Гледай го пак, ако го засечеш.

Трейлър на „Баща в Излишък“ Тук

 

 

Facebook Comments Box
Article Categories:
Комедия

Вашият коментар