background img
дек. 20, 2016
770 Views

Блейд Рънър 2049 – Трейлър – Филм – Blade Runner 2049

Written by

„Блейд Рънър 2049“ е един филм, чието продължение възлиза на 30 години. очаквайте по българските кина от 6 октомври 2017 година.

Резюме на филма „Блейд Рънър 2049“: Тридесет години след първият филм, новият блейд рънър Офицер К тръгва по следите на тайни, които дълги години са били погребани. Тези тайни ще го отведат и до следите на героя на Харисън Форд. Той от своя страна се води изчезнал вече повече от 30 години.

Освен вече споменатия Харисън Форд, в „Блейд Рънър 2049“ ще видим и невероятният Райън Гослинг. Точно така – секс-символите на две поколения в един филм. Какво ли още няма да направи Холивуд. Обикновено, ако се снима филм 30 години след последният такъв, се води за римейк. Но не и за вечният Гарисън Форд. участва ли той – това е гаранция за продължения. Припомняме Ви пред последният Star Wars,  който от една страна си беше поти римейк.

Да не Ви затормозявам с излишна информация, но сигурното е едно „Блейд Рънър 2049“ ще бъде изключитително събитие. Единият фактор че е в продукцията е замесен великият носител на Оскар Ридли Скот. Друга важна информация е и режисьора на филма – Денис Вилньов (Първи Контакт)

Ето го и самият Трейлър на филма „Блейд Рънър 2049“ с български субтитри:

Една жестока тайна е на път да се разкрие. За тази цел трябва да се намери Рик Декард, който се води безследно изчезнал повече от 30 години. Няма как да не се спомене и невероятния актьорски състав. Джеаред Лето, Харисън Форд и Райън Гослинг. Ах Раян… и този малкия Форд. Спомням си го когато бе младеж а аз в разцвета на силите си – 45.

Блейд Рънър 2049

Блейд Рънър 2049 Филм Трейлър

„Всяка цивилизация се гради на гърба на лесно заменима работна ръка. Но аз имам капацитет“

Както разбираме от трейлъра на филма Блейд Рънър 2049, има два свята. Те са разделени от греда и Бог да ни е на помощ, ако приемат че стената я няма. Пригответе се за един епичен филм. 

Естествено важно е да се каже  и кой е продуцента на филма, а именно Ридли Скот. Едва ли има някой който да не е гледал някой от филмите му.

Ето го и самия втори трейлър на филма Блейд Рънър 2049 с български субтитри:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар