background img
дек. 12, 2016
737 Views

Бързи и Яростни 8 – Трейлър – Филм

Written by

„Бързи и Яростни 8“ е готово да Ви разтърси по начин, който дори и последният филм не успя. очаквайте по българските кина от 14 Април 2017 година.

Бързи и яростни 8Все още не е обявено официално идеята на филма, защото се пази в голяма тайна. Обаче ако гледате Трейлъра на филма „Бързи и Яростни 8“ то няма как да пропуснете голямата новина – Доменик Торето се обръща срещу семейството. Точно така, не е наясно поради каква точно причина това е решението на любимеца ни Дон, но със сигурност е замесена и красивата Шарлиз Терон.

След една мисия Дон явно избира да предаде семейството си и да започне да работи за изключителната хакерка. Целият му екип естествено ще се опита да го вразуми и да го спре. Кой ще надделее – Дон или целият франчайз. „Бързи и Яростни 8“ ще се покаже с още нещо – обединяването на силите на добрите с Джейсън Стейтън. Всички ние знаем – колко лош бе в предната част.

Нека се завърнем малко и към актьорският състав. налице имаме мъжът на годината за 2016 година – Дуейн Джонсън Скалата. Който ще участва и в римейка на филма – Спасители на Плажа. Споменахме за британският акцент и мускули – Стейтън. Кърт Ръсел също е на лице като вече познатият ни Мистър Никой. Вин Дизел – няма как да минем без него вече – имаше навремето една част в която го нямаше. Тръпки ни побиват още. Мишел Родригес и Тайръс Гибсън отдавна бяха ясни. И естествено няма как да минем без любимеца на рапа – Лудакрис.

Едно семейство ще разбере какво е измяна. причините не са ясни, но едно вече е сигурно – ще има много коли и много екшън. Качествен сценарий и много смях.

За повече информация за филма „Бързи и яростни 8“ може да потърсите на официалната му страница в IMDB. А оригиналното му заглавие е „The Fate of the Furious“.

Ето го и самият Трейлър на филма „Бързи и яростни 8“ с български субтитри:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар