background img
дек. 27, 2017
1716 Views

Бърлога на крадци – Филм – Трейлър

Written by
Премиерата на Бърлога на крадци е в началото на 2018 г.

Премиерата на Бърлога на крадци е в началото на 2018 г.

STXfilms разпространи новия и последен трейлър на Бърлога на крадци.

С Бърлога на крадци Кристиан Гудегаст прави режисьорския си дебют. Той заедно с Пол Шойринг са сценаристи на филма, а заедно с Марк Кантън, Райън Кавано и Тъкър Туули са продуценти на лентата.

Бърлога на крадци е мрачна сага за престъпления в Лос Анджелис, която проследява работата на Ел Ей Каунти Шерифс Департмент. В центъра на историята попада и най-успешната група за банкови обири, която планира да извърши, на пръв поглед, невъзможния обир на Федералния резерв в центъра на Лос Анджелис.

В главните роли в Бърлога на крадци ще видим Джерард Бътлър, който играе Ник Фланаган – Големия Ник – корумприано ченге под прикритие с цел да хване групата, която планира обира. Крътис Джаксън, познат още като 50 Cent, ще изиграе Ливай Енсън – един от тримата пристъпници, които планират да оберат Федералния резерв. Пабло Шрайбър в ролята на Меримен и О’Шей Джаксън-младши в ролята на Дони са другите двама престъпници от групата на Енсън.

В ролите ще видим още Евън Джоунс, Кайуи Лаймън-Мъсроу, рапърът Лойд Банкс, Дон Оливири, Луис Тан, Моу Мкра, Браян Ван Холт и други.

Премиерата на Бърлога на крадци ще бъде на 19 януари 2018 година, като филмът се разпространява от STXfilms.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар