background img
окт. 12, 2016
1694 Views

Вещицата от Блеър – Трейлър – Филм – Бг Субтитри

Written by

„Вещицата от Блеър“  е най новият филм, който ще ви разтърси.. С оригиналното заглавие „Blair Witch“. Очаквайте по българските кина от 21 Октомври 2016 година.

Дами и Господа искам да ви запозная с Новото начало на филмите на ужасите. Един от най-ужасните филми правени някога. Още доста похвали са изсипани по Вещицата от Блеър, но колко точно от тях са реални ще видим скоро. А може и да не видим. кой да знае. И ако има нещо което Баба знае за филмите на ужаси, то нищо не ще бъде наред и никога не отивай в ъгъла. Това са така наречените грешки.

Шегата на страна, но всички хора очакват това да е така нареченото завръщане на добрите филми на ужаси. Онези филми, които просто забряваш че ще ти спиш идната вечер. Онези филми, които ти увеличават разходите за електричество. Онези филми, които преценяш че точно сега да отидеш до тоалетна не е най-добрата идея. Баба обича такива филми, а дали Вещицата от Блеър е точно такъв, може само да се надяваме.

Ето го и самият Трйлър на филма „Вещицата от Блеър“ с български субтитри:

https://www.youtube.com/watch?v=acpOfpMiMRM

Дали ще се престрашите да се отдадете на този филм или ще си кажете, че не си заслужава. Изборът е изцяло ваш. Но ще трябва да живеете с този избор…

За повече информация разгледайте и официалният сайт на филма Вещицата от Блеър – тук.

Баба също така ви препоручва да гледате и първата част на филма.

 

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар