background img
окт. 28, 2016
1692 Views

Възражение по Съвест – Трейлър – Филм – Бг субтитри

Written by

„Възражение по Съвест“ ще бъде един от най-вдъхновяващите филми излизащи по кината. Очаквайте го от 2 Декември.

За да представим „Възражение по Съвест“ са нужни само няколко минути за да разбере че той не просто трябва да бъде гледан на големият екран. той трябва да бъде изживян.
Ще започнем с най-важното- Това е новият филм на Мел Гибсън. За щастие или съжаление, той ще е предимно зад камерата, но само като чуя за неговото име и е достатъчно да знаем че качеството и смисъла на филма са с огромни височини.

„Възражение по Съвест“ се разказва за един от може би най-героичните войници през Втората Световна Война. Защото той е един обикновен редник, получил Медал за храброст, а дори не е изстрелял един куршум на бойното поле. А е бил на много такива. Редник Рос – войникът, който ще ви вдъхнови. А самата роля на този необикновен войник е изигран от може би предпоследният Спайърмен – Андрю Гарфийлд. няма как и да не спомена имената Винс Вон и разбира се Сам Уортингтън (синият от Аватар; добре де – те всички бяха сини. Главният син)

Той просто е искал да стане лекар, но оценките му не достигат за тази негова мечта, а когато идва момента да отиде на война, защото дългът му зове, той в никакъв случай не би отне живот на някой. Не само заради религията му, но и заради сърцето си.

За повече информация за филма „Възражение по Съвест“ потърсете и на официалният му сайт – тук.

Ето го и самият Трейлър на филма „Възражение по Съвест“ с български субтитри:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар