background img
апр. 6, 2018
918 Views

„Джони Инглиш избухва отново“ – Филм – Трейлър

Written by

StudioCanal и Working Title Films разпространиха първия трейлър на „Джони Инглиш избухва отново“ (Johnny English Strikes Again).

Джони Инглиш; Снимка: Universal

Шпионската екшън-комедия е режисирана от Дейвид Кър (No Offence) и е продължение на филма от 2011 година – „Джони Инглиш се завръща“ (Johnny English Reborn). Сценарият е на Уилям Дейвис. Продуценти са Крис Кларк, Тим Бивън, Ерик Фелнър и Роуън Аткинсън.

В главната роля на агент Джони Инглиш, разбира се, ще видим Роуън Аткинсън („Мистър Бийн“). В този трети филм от поредицата за Джони Инглиш ще видим още Олга Куриленко („Смъртта на Сталин“, „Забвение“), Бен Милър („Джони Инглиш се завръща“, „Падингтън 2“), Джейк Лейси („Мис Слоун“), Ема Томпсън („Разум и чувства“).

Официален постер на "Джони Инглиш избухва отново"; Снимка: Universal

Официален постер на „Джони Инглиш избухва отново“; Снимка: Universal

Резюме: Имената на всички активни агенти под прикритие във Великобритания са разкрити и британските тайни служби могат да разчитат само на един човек – Джони Инглиш. В момента той преподава в малко училище, но ще трябва да се завърне към старите навици и да намери мистериозния хакер. За да успее в тази мисия, Джони ще трябва да използва всичките си умения. Има само една спънка – неговите остарели аналогови методи се противопоставят на новите модерни технологии.

Българската премиера на „Джони Инглиш избухва отново“ ще бъде на 21 септември.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар