background img
юли 25, 2017
835 Views

Довереникът на кралицата – Филм – Трейлър – Бг Субтитри

Written by

Довереникът на кралицата е един филм, който ще ви потопи в един по интересен свят. Очаквайте по кината от 29 Септември.

„На 81 години съм и имам поти милиард поданици. На този пост съм вече 62 години. Най-дълго управляващия монарх в историята.“ Така започва самия трейлър на филма Довереникът на кралицата . и най-странното е, че филма е по изключително необичайната история по действителен случай.

Една могъща кралица! Нищо не ги свързваше! Освен приятелството!

Ролята на великата императрица влиза носителката на Оскар Джуди Денч! Епохата, в която ни пренася филма, определено ще е ни накара да се отпуснем и да му се насладим! Все пак и императрицата е набор на Баба Ви!

Повече информация за филма може да намерите на официалната му страница в IMDB. оригиналното заглавие на филма Довереникът на Кралицата е Victoria and Abdul.

Ето го и самия трейлър на филма Довереникът на Кралицата с български субтитри:

Вие готови ли сте за този невероятен филм. Смятате ли да го гледате на кино или? И не забравяйте, че сценария и идеята на филма се очакват да бъдат изключителни! Баба ви го препоръчва 🙂

Със сигурност Довереникът на кралицата е един от най-очакваните филми през годината. не само защото кралицата е стара съученичка на баба Ви, но и самата история е завладяваща. Ето и поредното доказателство за думите ми:

 

Това е първия Тв Спот, чиято цел е да Ви привлече вниманието към филма.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар