background img
сеп. 5, 2016
1299 Views

Ела, изпей! – Трейлър – Филм – Бг Аудио

Written by

„Ела, изпей!“ е най-новият анимационен филм, който ще завладее вниманието ни от 23 Декември. От създателите на Аз, проклетникът, Миньоните и Сами вкъщи.

Мислите ли си че едно женско прасе и горила могат да имат нещо общо по между си. Не, нали. Но не и според създателите на една от най-очакваните анимация тази зима, а именно „Ела, изпей!“

Тези две създания ще се впуснат в надпреварата за 100 хиляди долара за да могат да докажат на себе си, че съдбата им е само и единствено в техни ръце. Прасето е самотна домакиня и майка, която се грижи за повече от дузина прасенце. Горилата от своя страна е с баща престъпник.

Самият конкурс пък е организиран с една единствена цел – спасяването на местният театър. Бъстър Муун е именно и самата звезда на филма – управителя на театъра. Какъв странен сценарии, който ще ни докосне до най-същественото тази Коледа.

Освен забавните персонажи ще имаме и възможността да чуем едни от най-нашумелите певци на световната сцена, които именно ще озвучат някой от ролите във филма.

Очакват ни невероятни кавъри на песни от изпълнители като Франк Синатра и Лейди Гага. Това зимно приключение очаквайте по кината на 2D i 3D.

Ето го и самият Трейлър на филма „Ела, изпей!“ :

Въпросът, който всички си задаваме е: Какво трябва да направим, когато именно ударим дъното, ето го и самият отговор от животните във филма „Ела, изпей!“

Разбира се, че времето лети и е време да ви покажем последният и официален Трейлър на  филма Ела, Изпей! Естествено всичко си е с любимото ни Бг Аудио:

Надъхахте ли се. Дали филма няма невероятен и настръхващ трейлър. И това е само началото. Таз Коледа ще сме свидетели на едни пеещи животни в една още по-необичайна светлина. Ако това не ви донесе Коледен дух. То не знам кое. Приятно гледане от любимата ви Баба.

Ела, Изпей ще бъде едно невероятно приключение. Очаквайте в четвъртък 23 Декември по кината. Готови ли сте за него. Музиката е нещо невероятно и време да и се отдадете с едно приключение по Коледа.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар