background img
окт. 20, 2016
762 Views

Жената чудо – Филм – Трейлър – Бг субтитри

Written by

„Жената чудо“ е със сигурност най-секси филма за супер герои, които ни предлагат великите филмови компании. Очаквайте през лятото на 2017 година.

Историята на „Жената чудо“ започва в далечният древен град Темискира – сигурно сте запознати от гръцката митология и легендата за Амазонките.  Даяна принс – какво невероятно име за една още по-красива жена – Гал Гадот , е отгледано като войн, който не изпитва страх и не познава загубата. Тя намира на един от плажовете американският пилот Стив Тревър, който явно е кастрофирал. Тя не бе очаквала да види мъж, но ето че и това се случва на Жената чудо. Въпросният пилот е СТив Тревър изигран от любимецът ни Крис Пайн. Той ѝ разказва за невероятният и смъртоносен конфликт обзел целият им свят – тоест Първата световна война. тя решава че ще тръгне с него за да потуши въпросният конфликт, за кото ще и благодарим дълги години.

За повече информация потърсете на официалният сайт на филма „Жената чудо“ – тук.

А ето го и самият Трейлър на филма „Жената чудо“ :

Дали този филм ще е обикновен филм за супер-герой или ще е нещо повече. Все пак Супермен и Батман едва не се сбиха за нея. като се замисля и аз бих се сбил за нея, ако ще и всички от марвел да ми дойдат.

Разбира се Баба Ви се опитва да ви показва винаги най-новото от филмите. Разбира се наскоро излезе и вторият трейлър на филма „Жената Чудо“. Още по влудяващ и по-завладяващ. Нещо великолепно:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар