background img
ное. 1, 2017
1057 Views

Играч първи, приготви се – Филм – Трейлър – Субтитри

Written by

„Играч първи, приготви се“ бе представен на Comic Con в Сан Диего, където Warner Bros пусна първия трейлър на филма.Официалната примиера на филма е насрочена за 30 Март 2018 година.

Играч първи, приготви се

Играч първи, приготви се – Филм – Трейлър – Субтитри

Трейлърът започва с Уейд Уотс (Тай Шеридан), който говори за живота си. Той е част от поколение, известно като „липсващите милиони“, което намира утеха във виртуален свят, известен като OASIS. Влизането в този свят става много лесно – с очила за виртуална реалност.

Филмът е базиран на дебютния роман със същото име на сценариста на Fanboys Ърнeст Клайн. В него главният герой Уейд Уотс тръгва на „лов“ във виртуалния свят, за да открие три улики, оставени от създателя на OASIS. Който успее да намери трите улики, ще получи пълен контрол над самата система.

Уейд намира първата улика, което привлича вниманието на хора, които биха убили за да вземат информацията която има.Това променя живота му завинаги.Променя го по начин по който той дори не е сънувал.

Във филма, режисиран от Стивън Спилбърг, ще вземат участие Тай Шеридан, Оливия Кук, Бен Менделсон, Марк Риланс, Саймън Пег, Ти Джей Милър, Хана Джон-Камен и други.

Оригиналното заглавие на филма “ Играч първи, приготви се “ е Ready Player One . Повече информация за филма може да откриете на официалната му страница в IMDB.

Ето го и самия трейлър към филма Играч първи, приготви се / Ready Player One:

Трейлърът определно обащава много екшън, много приключения и научна фантастика подсилена с невероятни ефекти.

Баба тръпне в очакване.

Вие как мислите?

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар