background img
авг. 17, 2017
1141 Views

Известните личности и техните трансформации

Written by

Когато свикнем с начина, по който изглеждат известните личности, е трудно да си спомним вида им преди това. Понякога промените са толкова големи, че трудно ги разпознаваме.

Баба Знае ще ви покаже как са изглеждали някои известни личности на младини.

15. Чък Норис
Известните личнисти: Чък Норис
Спомняме си Чък Норис, харизматичният майстор на бойните изкуства, най-вече в ролята му на „Уокър, Тексаският рейнджър“. И разбира се, за безбройните шеги, които последваха.

14. Ума Търман
Известните личнисти: Ума Търман
Изминаха 23 години, откакто Търман участва във филма на Куентин Тарантино „Криминале“.

13. Никълъс Кейдж
Известните личнисти: Никълъс Кейдж
Истинското му име е Копола, но когато все още е аматьор, решава да го смени с псевдоним, за да не го свързват с известният му чичо Франсис Форд Копола.

12. Райън Гослинг
Известните личнисти: Райън Гослинг
Гослинг се превърна в любимец особено на женската аудитория с филма „Тетрадката“ по книгата на Никълъс Спаркс. В добавка към актьорската си кариера, той е и музикант.

11. Брук Шийлдс
Известните личнисти: Брук Шийлдс
Кариерата на Шийлдс като модел започва през 70-те години и тя бързо набира популярност. През 1980 г. става най-младият модел, който се появява на корицата на „Вог“. На 16-годишна възраст, Шийлдс е един от най-разпознавамите модели в света.

10. Антонио Бандерас
Известните личнисти: Антонио Бандерас
Сексапилният испанец дебютира в страната си през 1982 г., а в началото на 90-те решава да разшири хоризонтите си до Холивуд. Трябва признаем, че определено е успял.

9. Маколи Кълкин
Известните личнисти: Маколи Кълкин
Има ли някой, който да не е гледам „Сам вкъщи“? Смятаме, че Маколи щеше да бъде изключително успешен актьор, но, за съжаление, това не се случи. Той изчезна от екраните за повече от две десетилетия, показвайки се изключително рядко.

8. Мила Кунис

Известните личнисти: Мила Кунис
Актрисата е родена в украинско еверейско семейство. Когато е на 8 години, те се местята в САЩ. Адаптирането първоначално е било труден процес, но сега Мила е една от най-успешните актриси в Холивуд.

7. Кортни Кокс
Известните личнисти: Кортни Кокс
За повечето от нас Кортни винаги ще бъде Моника от „Приятели“. Но нейната кариера на малкия екран започва доста по-рано. През 1985 г. снима реклами, а след това участва в ситкома „Семейни връзки“. През 1995 участва във филма „Айс вентура“, където си партнира с Джим Кери.

6. Джуд Лоу
Известните личнисти: Джуд Лоу
Лоу получава името си от известната песен на Бийтълс „Хей Джуд“ (Hey Jude). Актьорската му кариера започва в театъра в ранна възраст, а след това участва и в британското кино. По-късно се мести в Холивуд, за да се превърна в един от най-популярните актьори.

5. Риана
Известните личнисти: Риана
Като дете Риана има проблеми в семейството си, това обаче не ѝ попречва да издаде първия си албум „Музика на слънцето“ (Music of the Sun) на 16-годишна възраст. След това става популярна в целия свят.

4. Боно
Известните личнисти: Боно (U2)
Ирландският рок музикант Пол Дейвид Хюсън, познат още като Бони, освен с музиката си е известен и с хуманитарните и благотворителните си дейности.

3. Сара Джесика Паркър
Известните личнисти: Сара Джесика Паркър
Славата застига Сара, когато тя участва в известният сериал „Сексът и градът“.

2. Ричард Гиър
Известните личнисти: Ричард Гиър
Кариерата на Гиър не започва много добре. През 1974 г. е трябвало да си партнира със Силвестър Сталоун в нискобюджетен филм, но двамата спороли толкова много, че веднъж дори се сбили. В крайна сметка Ричард бива заменен.

 

1. Робърт Дауни младши
Известните личнисти: Робърт Дауни младши
Робърт става известен в началото на 90-те години, но в края на десетилетието започва да има проблеми с наркотиците и попада в затвора. Въпреки това, успява да започне на ново, да се завърне на големия екран и да стане един от високоплатените актьори в Холивуд.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Наука

Вашият коментар