background img
май 27, 2018
1103 Views

„Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ – Филм – Трейлър

Written by

Уолт Дисни Студиос разпространиха официалния трейлър на филма „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“, който ще се завърти по кината по-късно тази година.

Юън МакГрегър е Кристофър Робин в "Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух"

Юън МакГрегър е Кристофър Робин в „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“

Режисьор на лентата е Марк Форстър, който преди това е режисирал „Z-та световна война“ по книгата на Макс Брукс, както и „Ловецът на хвърчила“ на едноименната творба на Халед Хосейни. Сценарията на „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ е базирана по книгата на Алън Милн (А. А. Милн) „Мечо Пух“ и е дело на Алекс Рос Пери и Алисън Шрьодер.

В ролите ще видим Юън МакГрегър („Т2 Трейнспотинг“, „Американски пасторал“) като Кристофър Робин – бизнесмен, който някога е бил момче с богато въображение. В ролята на малкия Кристофър ще влезе Ортън О’Брайън. Хейли Атуел („Капитан Америка: Първият отмъстител“) ще изиграе Евелин Робин – съпругата на Кристофър. Бронте Кармикаел („On Chesil Beach“) ще бъде Маделин Робин – дъщерята на Кристофър и Евелин. Марк Гатис („Шерлок“, „Табу“) ще влезе в ролята на Джил Уинслоу – шефът на Кристофър. Джим Къмингс ще даде гласа си, за да озвучи Мечо Пух, както и Тигър. Брад Гарет ще озвучава магарето Йори. Ник Мохамед ще даде глас на Прасчо, а Тоби Джоунс на Бухала. Заека ще взема гласа на Питър Капалди, а Кенга ще звучи с гласа на Софи Оконедо.

Резюме: Кристофър Робин – малкото момче от историите за Мечо Пух е вече пораснал мъж, но е загубил огромното си въображение. Пух и приятелите му се завръщат в живота на Кристофър, за да му помогнат да възвърне въображението си.

Световната премиера на „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ ще се състои на 3 август 2018 г.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар