background img
дек. 14, 2016
670 Views

Някой Не ви харесва – Ето какво Не трябва да правите

Written by

Какво НЕ трябва да правите, ако някой не ви харесва. Малък наръчник.

Всички ние понякога сме били отхвърляни от обекта на нашите чувства и симпатии и усещането наистина е много неприятно. Важно е да не го приемаме като края на света и да потърсим някой, който ще ни харесва такива, каквито сме. Понякога в пристъп на разочарование обаче, много хора (особено жените) са склонни да постъпват нелепо в името на това да се „преборят“ за човека по който си падат.

За да не направите лошо впечатление и да не развалите доброто си име, вижте какво НЕ трябва да правите в такава ситуация.

1.Да се променяте по всякакъв начин за да ви обърнат внимание

Ако човекът, който ви е отрязал не може да оцени реалните ви качества, откажете се. Много е глупаво да започнете да се променяте и то радикално само и само да му се харесате. Ако той не ви харесва, едва ли ще хлътне по вас, само защото сте си сменили рязко визията или защото изведнъж сте започнали да слушате неговата музика и да четете любимите му книги. Така по-скоро ще си проличи, че сте отчаяни.

2.Да го карате да ревнува

Още по-нелеп вариант е да си мислите, че ако демонстрирате симпатия към друг човек пред него, това ще го накара да се дразни и да ревнува. Няма как да се случи, ако просто сте му безразлична. В най-лошият случай, ще нараните човека, който използвате, ако той харесва вас.

3.Да го обсебвате

Това е може би най-лошият и абсурден вариант от всички. Ако решите, че катозапочнете да му пишете и звъните постоянно, да се засичате уж случайно на някакви места или да пращате приятели да го следят ще постигнете нещо, грешите. По този начин обекта на желанията ви ще си извади много лоши изводи за вас и едва ли някога ще ви потърси. Това, че му натрапвате себе си по изкуствен начин, не означава, че той изведнъж ще се влюби във вас.

Автор на статия: Линда Стоянова

Какво Не трябва да правите, ако някой Не ви харесва

Facebook Comments Box
Article Categories:
Хитрини

Вашият коментар