background img
окт. 12, 2016
977 Views

Крал Артур: Легенда за меча – Трейлър – Филм – Бг Субтитри

Written by

„Крал Артур: Легенда за меча“ е най-новият мит, който ще оживее на големият екран с цяло нов вид. Очаквайте по кината от 24 Март 2016 година.

Едва ли има кой знае какво да описваме за този невероятен трейлър на филма „Крал Артур: Легенда за меча“. Това е нова визия на класическата история за Крал Артур, но този път режисьора е не кой друг, а самият Гай Ричи.  Да, той определено ще предизвика интерес.

Главната роля е поверена на Чарли Хънам. И сега всички от женското съсловия са леле-мале. Той е твърде секси за Крал Артур. Да не забравим и присъствието на Ерик Бана.

Официалното заглавие на филма е „King Arthur: Legend of the Sword“, а повече информация може да намерите и в официалнта страница в IMDB – тук.

Ето го и самият Трейлър на филма „Крал Артур: Легенда за меча“ със български субтитри.

Баба би желала да ви попита. Вие чели ли сте легендата за Крал Артур. Може би по скоро въпросът трябва да е а вие колко пъти сте я чели. Едва ли някой не я знае и не е чувсал за кръглата маса. Ами рицарите тамплиери. И още много информация баба знае, но най-важното е да не се забравя, така че баба призовава да помните и разбирате.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар