background img
окт. 6, 2016
2061 Views

Кучешки живот – Трейлър – Филм – Бг Аудио – Денис Куейд

Written by

„Кучешки Живот“ е официално филмът в който баба е решила да се влюби догодина. Очаквайте по кината от 03 Февруари 2017 година.

Ако си мислите, че познавате вашата любима баба, то трябва да ви разкрия истината за едно от нещата които ме очароват – кучетата. Другото са филмите. Време е да осъзнаете за какво ви говоря – филми с кучета. Този филм ще е един от най-очарователните и въздействащи филми през идната година. Спокойно мога да кажа че повечето от вас обичате кучета, но това което не знаете е тяхната цел.

Филмът „Кучешки живот“ се развива около историята на едно куче и неговият най-добър прияте собственика, а именно едно малко момче. Те двамата израстват заедно, и двамата са част от най-важните години един другимо. Именно кучето орежда стопанина си с първата му голяма любов. Само че идва времето когато двамата най-добри приятели трябва да се разделят. Тук идва и озадачаващата част от филма, кучето с името Блей вече се преражда в друго куче, дори от друг пол. Сега вече има своя нова мисия. После отново и отново. Докато накрая не осъзнае своята цел.

Филмът, чийто Трейлър ви представям ще ви покаже именно това или както главният герой(куче) само казва: „Щом мога да ви осигуря близване и любов, съм открил своята цел.“

Да не забравяме и невероятното присъствие на актьора Денис Куейд и гласът на кучето, а именно комедианта Джош Гад.

А ето го и самият Трейлър на филма „Кучешки живот“ със Бг субтитри:

 

И сега разбира си не много дълго преди официалната версия на филма Кучешки живот се появи и неговата версия с Бг Аудио. Какво по-хубаво от това може човек/ респективно куче да си пожелае.

Ето го и самият Трейлър на филма „Кучешки Живот“  с Бг Аудио

За повече информация потърсете на официалният сайт на филма – тук.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар