background img
ян. 23, 2016
713 Views

Личностите, които са избягали от съдбата си на бездомни

Written by
[fusion_text]J Lo[/fusion_text][fusion_text]

Наскоро докато пазарувах за поредния празник, дочух изказването: „Ех, защо не се родих звезда?” Дали бихте поискали наистина това, ако знаехте поне малко за живота на някой от днешните ни известни личности.

Джим Кери

Джим Кери е трябвало да живее в микробус, докато постепенно се придвижвал нагоре по социалната стълбица, работейки по същото време като чистач. Не е припечелвал кой знай колко, но скоро започнал да добива популярност на комик, участвайки из различни вечерни представления като „Микрофона е ваш” из нощните клубове.

Силвестър Сталоун

За актьора от може би най-великият филм за аутсайдер правен някога (който всъщност сам написва), той също така има невероятна лична драма и възход. Той е живял в автогарата на Ню Йорк в продължение на три седмици и дори се е опитал да изкарва прехраната си като снима филми за възрастни. Как да не си горд с Роки.

Хали Бери

Хората винаги казват, че Ню Йорк е място, където младите хора могат да преследват мечтите си, и Хали Бери е типичен пример за това. Въпреки, че тя остава бездомна докато преследва актьорската кариера, в крайна сметка бива избрана от „ABC” и си проправя път към успеха след това.[sociallocker id=“12856″]

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес се скарва с родителите си, тъй като те не са съгласни с решението й да отиде в Холивуд, така че в един момент тя се оказва бездомна, докато най-накрая не пробива с концерт в Европа и малко след това в Лос Анджелис.

Кърт Кобейн

Кърт Кобейн си изкарвал хляба като бездомник под мост и понякога нощувал в болничните чакални, когато навън е било твърде студено. Като се има предвид, че болниците са обикновено доста гостоприемни, това всъщност е доста добър избор за подслон на вокалистта на Nirvana.

Хилари Суонк

Хилари Суонк е израснала в каравана на паркинг и се преместила в Лос Анджелис заедно с майка си, когато е на 15 годишна възраст. Двете постоянно търсели изяви за изпълнения на сцена за Хилъри чрез специални улични автомати, докато живеели в колата си.

Бенджамин Фраклин

Колко вдъхновяващо е, че един от бащите-основатели на Америка всъщност е бил бездомен? Бен Франклин избягва от дома си на 17 годишна възраст и живеел по улиците на Филаделфия, докато не среща семейството на бъдещата си съпруга. В тяхната връзка, именно жената се погрижва за мъжът!

Запитвали Сте се някога: „А на какво съм способен аз?”. Може би е време да докажете на себе си, че има с какво все още да се изненадате. Направете така, че днешните ви проблеми от утре да се окажат преходни.[sociallocker id=“12856″] [/sociallocker] [/fusion_text]

Facebook Comments Box
Article Categories:
Кино Новини · Наука

Вашият коментар