background img
ное. 13, 2017
1863 Views

Митове за известните личности

Written by

Слухове за известните личности е имало винаги, но след появата на Интернет, мрежата беше наводнена от сочни клюки за тях. С някои толкова много се спекулира, че хората започнаха да им вярват.

Лорд е на 45 години
© NPA/The Grosby Group/EAST NEWS

© NPA/The Grosby Group/EAST NEWS

Необикновения вид на новозеландската певица Лорд (Ела Йелич-O’Конър) се превърна в повод за слухове относно „истинската“ ѝ възраст. Някои твърдят, че младата певица е над 40 години, въпреки че беше само н 17, когато излезе дебютния ѝ албум. Това се потвърждава и от удостоверението ѝ за раждане, в което се посочва, че е родена на 7 ноември 1996 г.

Стиви Уондър не е сляп
© AXELLE/BAUER-GRIFFIN/East News

© AXELLE/BAUER-GRIFFIN/East News

Някои хора смятат, че легендарният изпълнител само се преструва на сляп, защото ходи на баскетболни мачове, купува си телевизори и дори веднъж се опита да хване падащ микрофон. Единственото нещо, което, подкрепящите тази конспиративна теория, не могат да обяснят е защо Стиви Уондър ще се преструва на сляп 67 години.

Тялото на Уолт Дисни е било криогенно замръзено
© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/East News

© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/East News

Друг известен мит е, че тялото на великия аниматор е било криогенно замръзено с цел да бъде събудено в далечно бъдеще, когато е възможно. Тази теория се появила, тъй като Уолт Дисни е почил, когато криогенността е разработена.

Принц Чалрз не е истински баща на принц Хари
© AFP/EAST NEWS

© AFP/EAST NEWS

Принцеса Даяна и семейството ѝ бяха подложени на множество абсурдни теори с години. Червенокосият принц Хари не е изключение. Витаят слухове, че истинският му баща е Джеймс Хюит, а не принц Чарлз. Дори и принцесата да не е имала връзка с Хюит, той трудно би бил баща на по-малкия ѝ син. Когато Хюит се запознава с прицесата на Уелс, принц Хари вече е роден.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Любопитно

Вашият коментар