background img
ное. 2, 2017
1531 Views

Палави мамчета 2 – Филм – Трейлър – Субтитри

Written by

„Палави мамчета 2“ или Палавите мамчета по коледа е страхотна комедия.Световна примиерата на филма е в първия ден на Ноември на 2017 година. В българските кино салони я очаквайте от 17 Ноември.

Участието на актрисите Мила Кунис и Кристин Барански са абсолютна гаранция за една наистина стойностна комедия.Баба силно препоръчва да я изгледате.

Палави мамчета 2

Палави мамчета 2 – Филм – Трейлър – Субтитри

Три добри приятелки са в напрегната подготовка за подготвяне на новогодишните празници. Но за изненада и на трите, по едно и също време на техните врати се появяват техните майки. Te искат да прекарат коледните празници заедно с дъщерите си. Това не е особено приятно преживяване за младите майки. Те знаят, че техните майки, обичат да се налагат за всичко и да диктуват правилата на играта. Така трите млади майки започват да споделят общатата мъка от случващото се. Опитват да намерят изход от ситуацията и да се отърват от собствените си майки. В крайна сметка това не се случва. Те са принудени да преоткрият взаимоотношенията си, което ще доведе до много, ама наистина много, комични ситуации, които ще ни накарат да се посмеем от сърце.

Сценаристи и режисьори на филма са Скот Мур и Джон Лусас.

Освен звездните актриси Мила Кунис и Кристин Барански, няма как да не споменем участието на Кристен Бел, Уна Лорънс, Сюзън Сарандън, Джей Ернандес, Катрин Хан.

Оригиналното заглавие на филма “ Палави мамчета 2″ е A Bad Moms Christma. Повече информация за филма може да откриете на официалната му страница в IMDB.

Ето го и самия трейлър към филма Палави мамчета 2 / A Bad Moms Christmas

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар