background img
окт. 31, 2016
796 Views

Признак на живот – Трейлър – Филм – Бг субтитри

Written by

„Признак на живот“ е най-новият и завладяващ филм случващ в открития космос. Очаквайте от 19 Май 2017 година и по българските кина.

Дами и Господа искам да ви представя филмът „Признак на живот“ , който ще събере сценаристите на „Дедпул“ и Раян Рейнолдс отново в един проект. Също така този филм е от продуцентите на филма „Z- та Световна война.“ Филмът се развива около историята за международен екип от австронавти, които откриват живот на Марс. Както се казва, с всяка следваща изминала година шансът на бъде открита друга извънземна форма ба живот нараства значително. Един интересен Скай-фай Трилър, който ще ви разтърси. Или поне баба се надява на този ефект от филма „Признак на живот“.

Надяваме се че това няма да е просто поредният филм за първият контакт с извънземни. Особено поради факта, че в през идната година ще излизат редица такива. къде забавни къде ужасяващи Важното при този филм е качественият, да не каже великолепният актьорски състав. Начело ще видите имената на Раян Рейнолдс и отново набиращият подем и слава Джейк Джилънхол.

За повече информация за „Признак на живот“ може да потърсите на официалният му сайт – тук. Оригинално заглавие – „Life“.

Ето го и самият Трейлър на филма „Признак на живот“ с български субтитри:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар