background img
мар. 26, 2018
829 Views

Принцесата на покера – Филм – Трейлър

Written by
Принцесата на покера // Снимка: TIFF

Принцесата на покера // Снимка: TIFF

Принцесата на покера е базиран на действителната история на Моли Блум (Джесика Частейн) – млада, харизматична олимпийска надежда в ските, която е принудена да загърби спорта след тежка травма.

След като кариерата й на спортист е преустановена, семейството й настоява тя да следва право, но Моли решава да си почине една година и приема сезонна работа, която я въвежда в начинание, изискващо сходни на спорта инстинкти и дисциплина: да ръководи най-ексклузивните в света нелегални игри на покер с високи залози.

Дълбоките джобове на холивудски величия, сред които се говори, че са били Бен Афлек, Тоби Магуайър и Леонардо Ди Каприо, спортни звезди и бизнес магнати ѝ осигуряват десетилетие на бляскав успех. Но Моли привлича вниманието на грешните хора, когато влиза в контакт с членове на руската мафия. Успешната серия приключва рязко, когато е арестувана посред нощ от 17 агенти на ФБР, размахващи огнестрелни оръжия. Изправена пред сериозни наказателни обвинения, единственият съюзник на Моли е адвокатът Чарли Джефрис (Идрис Елба), който открива, че Моли Блум е нещо много повече от това, което се опитват да внушат таблоидите.

С Принцесата на покера Арън Соркин прави своя режисьорски дебют. В ролите освен Джесика Частейн и Идрис Елба ще видим още Кевин Костнър, Майкъл Сжера, Джереми Стронг и Крис О’Дауд.

Принцесата на покера е вече по кината.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар