background img
дек. 14, 2016
646 Views

Работа по време на майчинство

Written by

Работа по време на майчинство? Задавали ли сте си този въпрос. Майчинството е прекрасен период от живота, който всяка жена трябва да изживее. То носи специфично щастие и удовлетворение, но често носи и застой.

Освен това не винаги можем да си позволим детегледачка. Така нямаме възможност да се върнем по-скоро на работа, а семейния бюджет започва да зависи само от бащата.

За щастие, има няколко решения с които може успешно да се комбинира майчинството.

Всеки е чувал за така наречената надомна работа, която не винаги е обвързана с договор и работно време и всяка майка може да се възползва от нея без да се налага да й спират майчинските.

Предлагаме ви няколко оригинални идеи за работа по време на майчинство или така наречена работа от дома.

 

Дистрибутор на козметика- тази работа е лесна, развлекателна и достъпна. Няма строги изисквания.

Единственото, което трябва да се прави е предлагане и продажба на определени козметични продукти. Могат да се рекламират в интернет или да се препоръчват на приятели и познати. Недостатъка на работата е, че е подходяща по-скоро за допълнителен доход.

Копирайтър-  Подходящо заниманиеза хора, които умеят да пишат грамотно и увлекателно. Може да се работи колкото и когато човек прецени, стига да се спазват определените зададени срокове. Писането на съдържания за сайтове, блогове или онлайн магазини обогатява познанията в различни сфери и с достатъчно авторски текстове, може да се направи портфолио, което да представи копирайтъра подобаващо.

Телефонни продажби- Обикновено работата се състои в представянето на даден продукт или услуга по телефона и за целта не е задължително да се работи в офис. Тази надомна работа е много подходяща за майките, които обичат динамичната комуникация и създаването на нови контакти.

Продажба на собствени артикули- тук всичко е във ваши ръце и няма гаранция за бърза и голяма печалба, но нищо не ви коства да опитате.

Ако изработвате интересни бижута, аксесоари или можете да рисувате, превърнете хобито си в бизнес.  Понякога успехът идва най-неочаквано.

Автор на статията Работа по време на майчинство

Линда Стоянова

Facebook Comments Box
Article Categories:
Хитрини

Вашият коментар