background img
ное. 13, 2017
1077 Views

Райско кътче в Ада – Suburbicon – Филм – Трейлър – Бг Субтитри

Written by

Филмът „Райско кътче в Ада “ е черна комедия за объркани хора, правещи много грешни избори в наглед идилична общност през 50-те години. Премиерата в България е на 17 Ноември 2017 година и е част от програмата на фестивала “ Киномания „.

Райско кътче в Ада

Райско кътче в Ада – Suburbicon – Филм – Трейлър – Бг Субтитри

Джордж Клуни като режисьор, съсценарист и съпродуцент въвежда зрителите в живота на провинциален американски град в края на 50-те години, за да покаже със средствата на сатирата, че американската мечта не е винаги това, което се възприема като даденост.

Действието се развива през 1959 г. в малкия американски град Субурбикон, където животът тече мирно и спокойно. Къщите с добре поддържани дворове са символ на американската мечта, докато в града не се настанява афро-американско семейство. Спокойният живот в доскорошния Рай е нарушен, а къщата на семейство Лодж е обрана.
Филмът с една дума е разказ за много грешни хора, които взимат много лоши решения.

Специфичният тон на филма съчетава нарастващ тревожност от случващи се опасни и неочаквани събития, много черен хумор и ироничен социален коментар.

Мат Деймън изпълнява главната роля, партнират му Джулиан Мур, Оскар Айзък, Глен Флешлер и Алекс Хасел.

Продуценти на филма са Джордж Клуни, Грант Хеслов, Теди Шуорцман, сценаристи – братя Коен, съвместно с Грант Хеслов и Джордж Клуни, който е и режисьор на филма.

Оригиналното име на филма “ Райско кътче в Ада “ е “ Suburbicon“. Повече информация за филма може да откриете на официалната му страница в IMDB.

Ето го и самият трейлър към филма “ Райско кътче в Ада“ / “ Suburbicon „:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар