background img
сеп. 16, 2016
1989 Views

Смелата Ваяна – Трейлър – Филм – Бг Аудио

Written by

„Смелата Ваяна“ е най-новата анимация от Wal Disney, която ще превземе вниманието не само на най-малките зрители. Очаквайте по кината от 26 Ноември.

Смелата Ваяна е най-новият проект на създателите на Замръзнало царство и Зоотопия. Това само по себе си ни кара да вярваме, че това ще е повече от просто успешен филм.

Историята на филма се развива около малката Моана, която иска да се докажепред нейните съплеменници, че тя също е достоен, мореплавател и откривател. Как е решила да докаже това? Като се втурне в незавършена мисия, която нейните прадеди са започнали. Естествено няма как и през цялото време тя да бъде сама. Тя среща един велик, но по скоро БИЛ велик полубог – Мауи. Заедно с него те ще се отдадат на невъзможни и небивали приключения в откритите води и океани. Там неизмерно ще се сблъскат с един куп странни и страшни чудовища.

Човекът, който озвучава английската версия на филма е не кой, а Дуен Джонсън Скалата. Любимеца на всички ни. Човекът който привидно може да влезе във всеки анимационен и извън анимационен Бог или Полубог.

Няма как да не ви споделя, че нямам търпение да излезе този филм.

Ето го и самият Трейлър на филма „Смелата Ваяна“ с Бг Аудио:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар