background img
окт. 24, 2016
957 Views

Спасители на плажа – Ревю – Дядо Хейт

Written by

Спасители на плажа - ревюЗдравейте хейтъри – малки хейтърчета, улегнали хейтъри и стари мърморковци (тва е българската дума за хейтър). Създадохме тази рубрика за да намерите нещо и за себе си в нашия оригинален сайт. Статиите публикувани тук ще бъдат създавани с цел да дадем една по-критична оценка на филми вече излезли или с дата на излизане след днешната.

Първия филмов „шедьовър”, на който нашето критично око ще обърне внимание е Спасители на плажа „Baywatch”. И ако ви се струва изтъркано и прекалено рано да се прави римейк на филм все още незабравен от нас и безкрайно популярен в арабския свят, като диското и Марая Кери там, то Вие сте абсолютно прави. С този успех може да се създаде римейк на филмите за Хитлеровата младеж (Hitler yungen) или така популярния сред всички наши баби и дядовци „Дързост и красота”.

Какво можем да кажем за филм, който дори си няма трейлър, ами не много, но достатъчно. Актьорския състав е вече известен до някъде и смея да кажа, че съм потресен. Скалата ще играе вечния Мич, просто не знам как ще ми се обърне езика да го нарека така, при положение че сетя ли се за името „Мич” в моето съзнание се появява редовно почерпания дядо Дейвид Хаселхоф с две „Ф”. Според слуховете гореспоменатия дядо Дейв също ще е сред участниците. Едно лирическо отклонение, а къде е безстрашния Нюми, изигран от актьор със същото име. (Колко оригинално а?)

От информацията в Интернет виждаме, че скалата тренира яко за превъплащението в ролята на вездесъщия Мич и ми е страшно чудно как въобще ще плува с толкова много мусколи по тялото си въобще.

Другото интересно име сред актьорите участващи във филма е покорителя на всички тинейджърки – Зак Ефрон. Интересното е че той и скалата се боцкат с едни и същи хормони, защото онова хилаво момченце от преди 3-4 години е изчезнало и на негово място се е появил истински полу-професионален култорист. Съвета ми към Зак е да намали тая химия, защото някои негови части ще спрат да са под негово командване, а както всички знаем с канап билярд не се играе… тряа си щека. В заключение ще спомена, че са добавени редица едрогърди мургави и руси каки, целящи да заместят похотливата Памела. По този случай ще кажа, че не от всяка жена става такава добра мръсница. Да си жива и здрава лельо Пам и честит юбилей, дано избуташ още 50 лета.

Това е всичко от мен Дядо Хейт за сега. Очаквайте ме с още редица хапливи коментари и забележки към пичовете от Холивуд фантазиращи, че могат да правят кино. Сполай Ви и със здраве.
Facebook Comments Box
Article Categories:
Дядо Хейт

Вашият коментар