background img
дек. 12, 2016
976 Views

Трансформърс: Последният рицар – Трейлър – Филм

Written by

„Трансформърс: Последният рицар“ е най-новото предложение от поредицата с която израснаха вече две поколения. очаквайте по кината от 23 Юни 2017 година.

„Без жертви, няма победа. Два воюващи вида.Една плът, един метал.Сто милиарда трилиона планети в космоса.Искаш да знаеш, защо продължават да идват тук?“

Трансформърс: Последният рицарДами и Господа поредният филм от поредицата е тук: „Трансформърс: Последният рицар“. Филма е отново на режисьора Майкъл Бей и това гарантира невероятен и качествен екшън. Актьорският състав определено ще е в оптимален вариант и ще ни срещне с Марк Уолбърг и Джош Дъмел. няма как да не споменем и великият Сър Антъни Хопкинс.

Каква ли ще е новата история в поредният филм все още не е обявено официално. Това което разбираме от трейлъра на филма е че може би Оптимус Прайм не е чак толкова далеч, колкото си мислим. Дали създателите на филма ще заложат на стратегията на „Бързи и Яростни 8“, където Дон се обърна срещу собственото си семейство. Качеството на продукцията е гарантирана и със сигурност ще може още веднъж да се порадваме на любимите си Аутоботи.

Оригиналното заглавие на филма е „Transformers: The Last Knight“ . приятно гледане на трейлъра и поздрави от любимата ви Баба.

Ето го и самият Трейлър на филма „Трансформърс: Последният рицар“ със български субтитри:

 

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар