background img
ян. 7, 2018
1435 Views

Уинчестър – Филм – Трейлър

Written by
Хелън Мирън в ролята на Сара Уинчестър

Хелън Мирън в ролята на Сара Уинчестър

Лайънсгейт и Си Би Ес Филмс разпространиха първия пълен трейлър към американо-австралийския хорър филм Уинчестър.

Режисьори на Уинчестър са братята Майкъл и Питър Спириг, които стоят зад филмите Патрул във времето (2014 г.) и Убийствен пъзел 8 (2017 г.)

Хелън Мирън влиза в главната роля на Сара Уинчестър, вдовица и наследница на голямо богатство след смъртта на съпруга си Уилям Уърт Уинчестър. Богатството, което Сара наследила било на стойност 20 милиона долара (които се равняват на над 500 млн. долара в днешно време), както и на част от оръжейната компания Уинчестър. След съвет от медиум, Сара решава да построи епично и безкрайно имение в Сан Хосе, Калифорния. Имението включвало множество задънени улици и стълбища, които водели до никъде. Сара вярвала, че е преследвана от призраците на всички, които са били убити от оръжията на Уинчестър.

В ролите ще видим още Джейсън Кларк, Сара Снук, Ангъс Сампсън, Лора Брент, Тайлър Копин, Имън Фарън и други. Сценарият също е дело на братята Спириг.

„В филма става въпрос за жена, която е дълбоко разтревожена от насилието на пушката и от това, което тя е наследила“, коментира Питър Спириг

Световната премиера на Уинчестър ще бъде на 2 февруари 2018 г.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар