background img
ное. 23, 2017
726 Views

Унищожителите – Филм – Трейлър

Written by

Скалата с главна роля в УнищожителитеДуейн Джонсън Скалата ще участва в адаптацията на Уорнър Брос на популярната аркадна игра Унищожителите (Rampage).

Играта е направена от Бали Мидуей през 1986 година и дава възможност на играчите да контролират три чудовища. Горила на име Джордж, гущероподобно създание на име Лизи и вълк на име Ралф. Целта на играта е да се изкоренят поредица от сгради на всяко ниво, докато играчите се борят с атаки от цивилни, полиция и военни.

Скалата ще бъде в ролята на приматолога Дейвис Окой. Наоми Харис ще бъде доктор Кейт Колдуел, която е генетичен инженер. Шведската актриса Малин Акерман ще влезе в ролята на Клеър Уайдън. Тя ще инфектира трите животни с мутагенен серум, който ще предизвика бърз растеж и страшни изблици на ярост. Окой и Колдуел ще се съюзят с цел да намерят антидот и не само да предотвратят глобалната катастрофа, но да спасят Джордж, който някога е бил приятел на приматолога.

Изпълнителни продуценти на продукцията ще бъдат Маркъс Висиди, Дуейн Джонсън, Дани Гарсия и Джеф Фиърсън. Сценарият е дело на Райън Енгл и Адам Штикиел

Уорнър Брос първоначално обяви проекта по Унищожиелите през юни 2015 година. Премирата на филма ще бъде на 20 април 2018 г.

Трейлър за Унищожителите / Rampage:

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар