background img
ян. 9, 2018
1098 Views

Червената лястовица – Филм – Трейлър

Written by
Дженифър Лоурънс ще бъде Червената лястовица

Дженифър Лоурънс ще бъде Червената лястовица

Туентиът Сенчъри Фокс разпространиха пълен трейлър за предстоящия екшън-трилър филм Червената лястовица.

Режисьор на Червената лястовица е Франсис Лоурънс, който стои и зад филмите от поредицата Игрите на глада. Лентата е базирана на едноименната книга на Джейсън Матюс. Книгата е издадена на български език през 2015 година от издателство Сиела.

Сценарият на Червената лястовица е дело на Джъстин Хайт. Продуценти на филма са Питър Чърнин, Стивън Зайлиан, Джено Топинг и Дейвид Реди.

Студената война може и да е приключила, но тайните служби на САЩ и Русия продължават да водят ужесточена битка. Доминика Егорова става жертва на тази война. Тя става агент на СВР (наследила КГБ) против волята си и обслужва режима на Владимир Путин. Тя се превръща в „лястовица” – специално обучена съблазнителка, която трябва да измъкне тайните на американските шпиони. По този начин обаче тя се запознава с агент от ЦРУ, който може да я измъкне от руското разузнаване. Двама души, които са изправени пред избора дали да следват правилата или да изберат опасния път на любовта.

Дженифър Лоурънс ще влезе в ролята на Доминика Егорова, а Джоел Едгъртън ще се превъплъти в ролята на агента от ЦРУ Натаниел Наш. В Червената лястовица ще видим още Матиас Шьонертс, Шарлот Рамплинг, Мери-Луис Паркър, Джеръми Айрънс, Кийрън Хайндс, Бил Камп и други.

Световната премиера на Червената лястовица ще бъда на 2 март 2018 година, тогава ще бъде и премиерата на филма в България.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар