background img
юли 21, 2017
708 Views

Черната Пантера – Трейлър – Филм – Бг Субтитри

Written by

Черната пантера не е просто поредния филм за супер-герой. Тука има намеса на честа и правото за наследство на едно кралство. Очаквайте по кината от 16 Февруари 2018 година.

Черната пантера

Черната пантера – Филм

Чадуик Боусман влиза в ролята на Черната Пантера и това звучи наистина обещаващо. „Какво знаете за Ъаканда. Това е страна от Третия свят. Текстил, пастири и готини носии. Всъщност всичко това е параван от изследователите. Те са го търсели, наричайки го Ел Дорадо.Търсели са го в Южна Америка, н през цялото време е бил в Африка.“

Това е само началото на самия филм “ Черната Пантера „. Света тепърва ще се променя или поне този на Марвел. Очаквайте го с нетърпение.

Т’чала се прибира вкъщи, където е време да си вземе това което му се дължи по закон. А именно кралския престол. Въпрос на време е да се случи и битката за него.

Няма как да не споменем и набиращата скорост супер звезда Майкъл Б. Джордан и естествено Стан Лий.  Други знаменитости, които няма ка кда пропуснем са Мартин Фриймън и великия и единствен – Форест Уиттакър. Дали този звезден състав може да означава една невероятна комбинация. Това само ни предстои да разберем. Осен това филма се води и за един от най-очакваните през идната зима. Неговата популярност надминава редица свои конкуренти или филми от същото студио Marvel.

Оригиналното заглавие на филма Черната пантера е Black Pamther. Повече информация за него може да получите на официалната му страница в IMDB.

Ето го и официалния трейлър на филма “ Черната пантера “ с български субтитри:

Естествено ще очакваме и вашето мнение за невероятния филм, чийто трейлър събра 89 милиона гледания само за 24 часа. Дали не е един от очакваните филми за следващата година?

 Знам, че мина дълго време откакто прочетохте и последната новина, но чакането си струваше. Дойде новия трейлър на филма Черната Пантера.

Само сега, за пръв път при вашата любима Баба.

Ето го и самия трейлър 2 на филма Черната Пантера с български субтитри:

Сигурни сме, е Ви е харесал.

Facebook Comments Box
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар