background img
дек. 11, 2016
41 Views

4 грешки, които жените допускат във връзките си.

Written by

Намерили сте човека, който ви обича, закриля и допълва и се носите неуморно на крилете на любовта. Щастието ви най-сетне се е усмихнало и вие може да му се отдадете изцяло.

4 грешки, които жените допускат във връзките си.Понякога обаче, дадени грешки допуснати от невнимание или несъобразителност спрямо мъжа до вас, могат да ви костват много. Вижте кои са те и се старайте да ги избягвате

Ето ги и четирите най-често срещани грешки, които жените допускат във връзките си:

1.Сравнявате го с други мъже

В яда си, понякога всеки може да изрече лоши думи,но няма нищо по-обидно от това да сравните сегашната си половинка с някое бивше гадже например. Каквото и да се случва не правете това,защото рискувате отношенията ви да охладнеят.

2. Постоянно се оплаквате

Мрънкането и мърморенето как нищо не е такова, каквото сте очаквали е много дразнещо за всеки мъж и единственото, което ще постигнете е да изглеждате като истинска досадница в неговите очи.

 

3.Немарлива сте по отношение на домакинството

Колкото и да е странно, тоталното пренебрегване на домашните задължения не е особено приятно на силния пол. Ясно е,че съвременната, работеща жена не винаги може да си позволи да се вихри в кухнята, но ако редовно забравя да пусне пералня или от стените висят паяжини, това не говори добре за нея.

4.Премълчаване на истината

Премълчаната истина може да се тълкува като лъжа,ето защо е една от причините за разваляне на любовната хармония между двама души. Винаги бъдете откровени с партьора си, дори да става дума за нещо лошо. Не бихте искали той да крие нещо от вас, нали?

Автор: 4 грешки, които жените допускат във връзките си

Линда Стоянова

Facebook Comments
Article Categories:
За Любовта

Вашият коментар