background img
ное. 16, 2016
39 Views

7 Неща, които показват че те харесва на първата среща

Written by

Първата среща е винаги най-мъчителна или най-прекрасната. но ако се двоумите на кой точно етап сте, сега ще ви представим няколко знака за които да следите. Така вие ще сте наясно дали да се притеснявате или не.

Прегръдка или целува за Довиждане

Pyrwata sre]a i kak da razberem è toj te hareswaНай-сигурният признак, че срещата е била невероятна то това е краят ѝ. Ако той те прегръща или застава изключително близко и нежно до теб за да те целуне, значи имаме победител. Ако обаче ти подаде ръка за едно ръкостискане… моите съболезнования.

Задава редица въпроси

Ако вашият събеседник ви обсипва с редица въпроси за вас, значи иска да ви опознае по-добре. Факта че поддържа разговора е много приятен и никога не може да бъде изфабрикуван.

Не докосва телефона си.

Ако игнорира телефона си за няколко часа, значи е зает с нещо много по-интересно от това. Дори ако получава обаждания или съобщения и все пак не им обръща внимание, то ти си го покорила със своята личност и харизма.

Ако те вземе от вас, вместо да се срещнете някъде.

Това е един много старомоден жест, който означава че той дава всичко от себе за да ви впечатли. Още в началото на срещата вече знаете че е ваш.

Плаща сметката

Първата срещаТова е определено добър признак, че вечерта е била изключително приятна. Освен ако не е някакъв милионер, плащането на снимката показва че си е прекарал изключително добре.

Поръчва за теб

Ако той те попита какво желаеш на вечерята или в кафенето и след това той го поръча, той показва че има желание да се грижи за теб и че се чувства уверено.

Докосва те малко по малко.

Ако те докосва от време на време за кратък момент значи определено те харесва. А ако те докосва силно и емоционално значи със сигурност би се зарадвал да те покани в своя дом. НЕ ГО ПРАВИ. Нека първо се влюби в теб, а после да разбере че е направил правилният избор.

Статия: Първата среща

Facebook Comments
Article Categories:
За Любовта

Вашият коментар