background img
ное. 26, 2017
234 Views

93-годишен всеки ден обядва с портрета на съпругата си: „Истинската любов няма край.“

Written by

Кларънс Първис се появява в мрежата и разказва една историята на една любов тази година през септември, когато е забелязан да обядва в ресторант в Рейсвил, Джорджия. Дотук нищо необичайно, освен това, че той обядва с портрета на покойната си съпруга Каролин Тод. Според WTOC, Кларънс и Каролин се оженили една година след като започнали да се срещат през 1948 г. Любовта им разцъфва в 63-годишен щастлив брак, докато Каролин не умира през 2013 г.

Това е приказка за любовта стара, колкото света и докосва сърцата на хората в социалните медии.

През последните години старата двойка обядва всеки ден в ресторант „Смит“. Сега, дори след като Каролин е мъртва, 93-годишният Кларънс все още обядва срещу портрета на съпругата си всеки ден от седмицата. Освен това той посещава гроба и най-малко 125 пъти месечно.

Някои хора са казват, че Кларънс трябва да се опита да превъзмогне смъртта на съпругата си. Той обаче продължава да твърди, че „истинската любов никога няма щастлив край, защото истинската любов никога не свършва“. „Никой не е обичал повече, отколкото аз и съпругата ми се обичахме“, казва Кларънс пред WTOC. – Тя винаги беше с мен, докато беше жива. Сега все още е с мен. Кларънс не е единственият вдовец, който е живее в миналото. Чарлз Евънс създаде цял музей, посветен на покойната му съпруга в Старкил, Мисисипи, след като почина през 2011 г.

Гледайте видеото, за да се убедите в силата на любовта:

Facebook Comments
Article Tags:
Article Categories:
За Любовта

Вашият коментар