loading…

Game Over, Man! – Филм – Трейлър

0
Game Over, Man! с премиера в края на март.

Game Over, Man! с премиера в края на март.

Game Over, Man! е предстояща екшън комедия, продукция на стрийминг гиганта Нетфликс.

Режисьор на лентата е Кайл Нуашек, а сценарист е Андерс Холм. Продуценти на Game Over, Man! са Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уийвър. Скот Рудин, Блейк Андерсън, Ели Баш, Адам Девин, Айзък Хорн, Андерс Холм.

Game Over, Man! ни разказва как трима приятели от детинство са мечтали да създават видеоигри, но единственото, което са постигнали е да бъда камериери в хотел в центъра на Лос Анджелис. Изведнъж, милиардер, който е отседнал в хотела, им предлага да финансира играта им. Преди да успеят да отпразнуват сделката, хотелът е нападнат от терористи, а милиардерът е взе за заложник. Сега тримата приятели трябва да спасят благодетеля си, ако искат мечтите им да се сбъднат.

В ролите в Game Over, Man! ще видим Адам Девин, Андерс Холм, Блейк Андерсън, Джъри Бърнс, Марк Бранд, Клоуи Бриджис. Нийл Макдоноу, Клорис Лакман, Сам Ричардсън. Стефани Баард и певецът Шаги ще играят себе си.

При публикуването на първият тийзър през май 2017 година, бе обявено, че премиера на Game Over, Man! ще бъде на 20 април 2018 г. В началото на 2018, когато Нетфликс публикува пълният трейлър на филма, стрийминг компанията обяви, че премиера на Game Over, Man! е издърпана напред за 23 март.

Share.

Leave A Reply