background img
мар. 17, 2019
307 Views

Самолетът на Саудитска авиолиния бе принуден да обърне след като майка бе забравила бебето си

Written by

Може би сте гледали „Сам вкъщи“, когато сте били по-млади, и се чудихте как някой може да бъде оставен – да не говорим за дете.Но поне Кейт Маккалистър имаше извинението, че има много деца и други членове на семейството, с които да се бори. Самолетът беше на път към Куала Лумпур от Джеда, когато забравилият пътник поиска да се събере отново с детето си, което означава, че пилотът трябва да се обърне.

Полетът SV832 се върна, за да отиде и да вземе детето. Майката казала на кабинния екипаж, че е оставила бебето си в зоната за качване.

Знаеш ли мястото, където минаваш през ментален списък: Паспорт – да. Пасажен борд – да. Пари – достатъчно. Пиене – изобилие. Други членове на семейството – друго какво?

В социалните медии е публикуван странен видеоклип, където можете да чуете пилота, който иска разрешение да се върне самолетът към терминала на международното летище Крал Абдул Азиз.

Контролерите на въздушното движение бяха изненадани и заобиколиха, за да разберат какъв е правилният ход на действията.

Според Gulf News пилотът може да бъде чут да пита: „Нека Бог да е с нас. Можем ли да се върнем или какво?“

Екипът на АТС говори помежду си за протокол с един оператор, който казва: „Този полет иска да се върне … един пасажер е забравил бебето си в зоната за чакане.“

След това контролерът моли пилота да повтори мотивите за връщане назад. На което той казва: „Казахме ви, че един пътник е оставил бебето си в терминала и отказва да продължи полета.“

Хората вече са се насочили към социалните медии с някои, които хвалят пилота и другите, които разпитват майката.

Една дама обясни: „Оставих новороденото си в столчето за кола в магазин веднъж. Стигнах до изхода, преди да разбера.“

Facebook Comments
Article Categories:
Любопитно

Comments are closed.