loading…

Slaughterhouse Rulez – Филм – Трейлър

0

Stolen Picture и Sony Pictures International разпространиха трейлър на британската хорър-комедия Slaughterhouse Rulez.

Slaughterhouse Rulez е поредният филм на дуото Саймън Пег и Ник Фрост.

Slaughterhouse Rulez е поредният филм на дуото Саймън Пег и Ник Фрост.

Режисьор на Slaughterhouse Rulez е английският рок изпълнител Криспиан Милс, който е сценарист на филма заедно с Хенри Фицхърбърт.

Британското комедийно дуо Саймън Пег и Ник Фрост, което стана много популярно с филмите „Шон и мъртвите“, „Горещи палки“ и „Краят на света“, се завръща с поредното си хорър-комедийно бебче. Пег ще влезе в ролята на Мередит Хоусман, а Фрост ще бъде Ууди. Двамата ще си партнират с 21-годишния английски актьор Ейса Бътърфийлд („Изобретението на Хюго“, „Домът на мис Перигрин за чудати деца“). Майкъл Шийн („Майстори на секса“) също е част от актьорския състав, както и Фин Коул, който ни е познат от криминалната драма на BBC – Peaky Blinders. В ролите ще видим още Хърмаяни Корфийлд („Паднали ангели“, „Междузвездни войни: Епизод VIII“), Джо Хартли („Младата Виктория“, „Еди Орела“), Джейми Блекли („Ако остана“, Kids in Love) и други.

Резюме: В гора в близост до знаменит и уважаван британски интернат се появява дупка, която отприщват неописуем ужас. Ученици и учители са принудени да се борят срещу мистериозните същества, за да спасят животите си.

Очаква се британската премиера на Slaughterhouse Rulez да бъде на 31 октомври 2018 г.

Share.

Leave A Reply