background img
юли 30, 2018
59 Views

The Favourite – Филм – Тийзър трейлър

Written by

Fox Searchlight Pictures разпространиха първия тийзър трейлър на биографичната драма The Favourite.

The Favourite раказва историята на кралица Ан и нейните довереници

The Favourite раказва историята на кралица Ан и нейните довереници

Режисьор на лентата е Йоргос Лантимос („Омарът“, „Убийството на свещенния елен“), а сценаристи са Дебора Дейвис и Тони МакНамара.

В ролите ще видим Оливия Колман („Горещи палки“, „Хайд Парк на Хъдсън“) в ролята на кралица Ан. Ема Стоун („La La Land“, „Битката на половете“) ще влезе в ролята на Абигейл Машъм, а Рейчъл Вайс („Младост“, „Оз: Великият и могъщият“) ще изиграе Сара Чърчил. Николас Холт („Skins“, „Бунтовник в ръжта“) ще изиграе Робърт Харли – 1-ви Ърл на Оксхорд и Ърл на Мортимър. Джо Алуин („Предчувствие за край“, „Дълга разходка на полувремето“) ще бъде Самуел Машъм – 1-ви Барон Машъм и съпруг на Абигейл. Марк Гатис („Барут“, „Табу“) ще влезе в ролята на Джон Чърчил – 1-ви Дюк на Молбъро.

Резюме: В началото на 18-ти век в Англия младата и крехка кралица Ан (Оливия Колма) сяда на престола, а нейната приятелка лейди Сара (Рейчъл Вайс) ръководи страната вместо нея. Когато пристига новата прислужница Абигейл Машъм (Ема Стоун), Сара започва да се чувства заплашена от нейния чар. Така започва ожесточено съперничество между двете коя да бъде фаворитка на кралицата.

Световната премиера на The Favourite ще се състои през септември по време на филмовия фестивал във Венеция. Очаква се филмът да бъде разпространен през ноември тази година.

Facebook Comments
Article Categories:
Трейлъри

Вашият коментар